Okresná osobitná kontrola v Prešove. Trom útočníkom vznesené obvinenie z prečinu výtržníctva. Objasnená krádež v materskej škole

28.11.2013 Prešov

Okresná osobitná kontrola v Prešove
S cieľom pozitívneho ovplyvnenia následkov dopravných nehôd bola včera /27.11.2013/ vykonaná osobitná kontrola na komunikáciách v pôsobnosti Okresného riaditeľstva Policajného zboru Prešov.
10 policajtov, ktorí sa zúčastnili akcie sa zameralo na kontrolu dodržiavania stanovených alebo obmedzených rýchlostí jazdy vodičmi vozidiel ako aj na kontrolu dodržiavania základných pravidiel premávky v zimnom období - hlavne zo strany vodičov nákladných motorových vozidiel. V priebehu výkonu služby bolo zistených celkom 20 priestupkov, z ktorých na mieste v blokovom konaní bolo vyriešených 19 a jeden priestupok bol oznámených na okresný dopravný inšpektorát. Počas akcie bol zistený aj alkohol u jedného vodiča motorového vozidla.


Trom útočníkom vznesené obvinenie z prečinu výtržníctva
Trom mužom vo veku 18, 26 a 40 rokov bolo včera /27.11.2013 / povereným príslušníkom Obvodného oddelenia Policajného zboru vo Vranove nad Topľou vznesené obvinenie pre prečin výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva.
Obvinení muži sa mali uvedeného skutku dopustiť koncom júla tohto roku, kedy v nočných hodinách pri fontáne na sídlisku Lúčna vo Vranove, fyzicky napadli 17 ročného miestneho mladíka. Útočníci sú stíhaní na slobode.

Objasnená krádež v materskej škole
V minulom týždni došlo v nočných hodinách ku krádeži rôznych vecí v Materskej škole v Sačurove, okr. Vranov nad Topľou.
Páchatelia sa dostali do objektu cez okno, ktoré rozbili a odniesli si oblečenie, rýchlovarnú kanvicu, vedrá, predlžovací kábel, žiarovky, čistiace prostriedky aj hygienické potreby. Škoda, ktorá vznikla týmto konaním bola vyčíslená na sumu 350,-Eur. Za uvedený skutok – prečin krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva, bolo včera /27.11.2013/ vznesené obvinenie dvom mužom /18 a 25 rokov/ z obce Sačurov, okr. Vranov nad Topľou. Obvinení muži sú stíhaní na slobode.
 

Vyberte región

mark